Wydanie sezonu 2 Lincoln Lawyer na podstawie Twojej strefy czasowej

Wydanie sezonu 2 Lincoln Lawyer na podstawie Twojej strefy czasowej

Przygotujcie się, fani Netflix, ponieważ wyczekiwany sezon 2, część 2 prawnika z Lincolna trafi na platformę Netflix w czwartek, 3 sierpnia! Ta druga część następuje po pierwszej, która została wydana 6 lipca. Jeśli nie możesz się doczekać, aby dowiedzieć się, jak zakończy się sezon 2, musimy poinformować Cię, o której godzinie część 2 będzie dostępna na platformie w zależności od miejsca zamieszkania.

Prawnik z Lincolna, sezon 2, część 2: Czas premiery

Oto czas premiery sezonu 2, część 2, The Lincoln Lawyer, w zależności od miejsca zamieszkania:

– Hawaje: 21:00 HST w środę, 2 sierpnia

– Alaska: 23:00 AKDT w środę, 2 sierpnia

– Zachodnie wybrzeże Stanów Zjednoczonych: 00:00 czasu pacyficznego w czwartek, 3 sierpnia

– Czas górski: 1:00 MT czwartek, 3 sierpnia

– Środkowo-zachodnie Stany Zjednoczone: 2:00 CT w czwartek, 3 sierpnia

– Wschodnie wybrzeże USA: 3:00 czasu wschodniego w czwartek, 3 sierpnia

– Brazylia: 4:00 BRT w czwartek, 3 sierpnia

– Anglia: 8:00 BST w czwartek 3 sierpnia

– Francja: 9:00 CEST w czwartek 3 sierpnia

– Niemcy: 9:00 CEST w czwartek, 3 sierpnia

– Włochy: 9:00 CEST w czwartek 3 sierpnia

– Hiszpania: 9:00 CEST w czwartek 3 sierpnia

– Izrael: 10:00 IDT w czwartek, 3 sierpnia

– Republika Południowej Afryki: 9:00 czasu SAST w czwartek, 3 sierpnia

– Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie: 11:00 GST czwartek, 3 sierpnia

– Indie: 12:30 czasu IST w czwartek, 3 sierpnia

– Korea Południowa: 16:00 KST w czwartek, 3 sierpnia

– Japonia: 16:00 KST w czwartek, 3 sierpnia

– Sydney, Australia: 17:00 AEST w czwartek, 3 sierpnia

O czym jest The Lincoln Lawyer, sezon 2, część 2?

Druga połowa sezonu 2 rozpoczyna się w miejscu, w którym zakończyła się część 1, kiedy Mickey zostaje pobity na parkingu w swoim biurze. Właśnie dowiedział się, że akta sprawy Lisy zostały skradzione z jego Lincolna, co jeszcze bardziej komplikuje możliwy spisek wokół sprawy. Zastanawiamy się, jaki będzie los Mickeya, ale wiemy, że nie podda się bez walki.

Oprócz tego klifu, druga część sezonu 2 odpowie na wszystkie nierozstrzygnięte pytania z pierwszej części, w tym, czy Lisa naprawdę zabiła Mitchella Bonduranta, czy też jest naprawdę niewinna tej zbrodni. Jeśli nie, kto jest prawdziwym winowajcą? To jest pytanie, które Mickey będzie zadawał w swojej obronie, a odpowiedź, jeśli taka istnieje, z pewnością nas wszystkich zaszokuje.

Nie przegap The Lincoln Lawyer Season 2 Part 2 na Netflix 3 sierpnia!

Źródło: netflixlife.com

Avatar photo

Sylvain Métral

J'adore les séries télévisées et les films. Fan de séries des années 80 au départ et toujours accroc aux séries modernes, ce site est un rêve devenu réalité pour partager ma passion avec les autres. Je travaille sur ce site pour en faire la meilleure ressource de séries télévisées sur le web. Si vous souhaitez contribuer, veuillez me contacter et nous pourrons discuter de la manière dont vous pouvez aider.