Obejrzyj wydarzenie Apple dotyczące iPhone’a 15 „Wonderlust” we wtorek, 12 września

Obejrzyj wydarzenie Apple dotyczące iPhone’a 15 „Wonderlust” we wtorek, 12 września

Nie przegap wydarzenia online zorganizowanego przez firmę Apple 12 września 2023 r. o 10:00 czasu pacyficznego. Oczekuje się, że podczas wydarzenia zwanego „Wonderlust” firma zaprezentuje nową linię iPhone’a 15, a także Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 i potencjalnie inne produkty. Oto jak i kiedy możesz to obejrzeć, gdziekolwiek na świecie się znajdujesz.

Jak oglądać wydarzenie Apple

Wydarzenie, które odbędzie się 12 września, będzie można obejrzeć na kilka sposobów, a szczegółowe informacje znajdziesz poniżej. Zamieściliśmy także pomocny przewodnik informujący o godzinie, w której wydarzenie odbędzie się w Twojej strefie czasowej.

Witryna poświęcona wydarzeniom Apple

Dzięki witrynie Apple Events możesz oglądać wydarzenie na żywo na komputerze Mac, iPhonie, iPadzie, komputerze PC lub dowolnym innym urządzeniu wyposażonym w przeglądarkę internetową. Witryna Apple Events działa w przeglądarkach Safari, Chrome, Firefox i innych głównych przeglądarkach.

Aby obejrzeć wydarzenie, wystarczy wejść na stronę www.apple.com/apple-events/ za pomocą przeglądarki internetowej w odpowiednim momencie. Możesz już teraz odwiedzić tę witrynę i dodać przypomnienie o wydarzeniu do swojego kalendarza.

youtube

Apple planuje także transmitować wydarzenie na żywo w serwisie YouTube, co jest prawdopodobnie najłatwiejszym i najskuteczniejszym sposobem jego oglądania, ponieważ transmisję na żywo z YouTube można oglądać na wszystkich platformach, na których dostępny jest YouTube, co oznacza praktycznie każdą platformę, od smartfonów i tabletów po konsole i inteligentne telewizory.

Firma Apple opublikowała na YouTube symbol zastępczy wydarzenia, które odbędzie się 12 września. Możesz je teraz odwiedzić, aby ustawić przypomnienie o wydarzeniu.

Aplikacja na Apple TV

Firma Apple posiadała kiedyś dedykowaną aplikację Apple Events na Apple TV, ale przed WWDC 2020 została ona zintegrowana z aplikacją Apple TV. W dniu wydarzenia w aplikacji Apple TV dostępna będzie specjalna sekcja transmisji na żywo, którą będzie można oglądać na dowolnym urządzeniu, na którym dostępna jest aplikacja Apple TV.

Dotyczy to Apple TV, iPhone’ów, iPadów i komputerów Mac, a także niektórych telewizorów Smart TV, urządzeń do przesyłania strumieniowego i konsol do gier. Jeśli masz urządzenie Apple TV, aplikacja Apple TV to jeden z najlepszych sposobów oglądania wydarzenia na żywo. Apple nie zaktualizowało jeszcze aplikacji Apple TV o nowe wydarzenie, ale powinno to zostać dodane wkrótce.

Kiedy oglądać wydarzenie Apple

Wydarzenie Apple odbędzie się o godzinie 10:00 czasu polskiego, podobnie jak większość wydarzeń Apple. Godziny wydarzeń w innych strefach czasowych podano poniżej.

– Honolulu, Hawaje – 7:00 AST

– Anchorage, Alaska – 9:00 AKDT

– Cupertino, Kalifornia – 10:00 czasu PDT

– Phoenix, Arizona – 10:00 czasu MST

– Vancouver, Kanada – 10:00 czasu PDT

– Denver, Kolorado – 11:00 czasu MDT

– Dallas, Teksas – 12:00 czasu CDT

– Nowy Jork, Nowy Jork – 13:00 EDT

– Toronto, Kanada – 13:00 EDT

– Halifax, Kanada – 14:00 czasu ADT

– Rio de Janeiro, Brazylia – 14:00 BRT

– Londyn, Wielka Brytania – 18:00 czasu BST

– Berlin, Niemcy – 19:00 CEST

– Paryż, Francja – 19:00 CEST

– Kapsztad, Republika Południowej Afryki – 19:00 SAST

– Helsinki, Finlandia – 20:00 EEST

– Stambuł, Türkiye – 20:00 TRT

– Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie – 21:00 GST

– Delhi, Indie – 22:30 czasu wschodniego

– Dżakarta, Indonezja – 12:00 WIB następnego dnia

– Szanghaj, Chiny – 1:00 CST następnego dnia

– Singapur – 1:00 SGT następnego dnia

– Perth, Australia – 1:00 AWST następnego dnia

– Hongkong – 1:00 czasu HKT następnego dnia

– Seul, Korea Południowa – 2:00 czasu KST następnego dnia

– Tokio, Japonia – 2:00 JST następnego dnia

– Adelajda, Australia – 2:30 ACST następnego dnia

– Sydney, Australia – 3:00 czasu AEST następnego dnia

– Auckland, Nowa Zelandia – 5:00 NZST następnego dnia

Okładka MacRumors

Jeśli nie możesz oglądać wydarzenia na żywo lub chcesz po prostu śledzić z nami wydarzenie na żywo, przejdź do MacRumors.com, aby zapoznać się z naszym blogiem na żywo, lub śledź nas na Twitterze pod adresem MacRumorsLive, aby śledzić naszą relację na żywo w tweetach.

+ Witryna MacRumors i nasze konto na Twitterze to świetne sposoby na omawianie nowych ogłoszeń z innymi entuzjastami Apple, gdy Apple prezentuje nowe produkty. Jeszcze dziś i przez cały tydzień będziemy znacznie bardziej szczegółowo omawiać wszystkie ogłoszenia Apple, więc bądźcie czujni.

Źródło: www.macrumors.com

Avatar photo

Sylvain Métral

J'adore les séries télévisées et les films. Fan de séries des années 80 au départ et toujours accroc aux séries modernes, ce site est un rêve devenu réalité pour partager ma passion avec les autres. Je travaille sur ce site pour en faire la meilleure ressource de séries télévisées sur le web. Si vous souhaitez contribuer, veuillez me contacter et nous pourrons discuter de la manière dont vous pouvez aider.